Onze werkwijze van bedrijfssoftware ontwikkeling

Het traject tot de realisatie van technische bedrijfssoftware verloopt via een vastgestelde procedure. Op basis van uw wensen en behoeften bepalen wij de juiste oplossing voor uw organisatie. Leer meer over de werkwijze en doorlopende fasen naar het realiseren van de softwareapplicatie voor uw bedrijf.

Tijdens het eerste software consult gesprek starten wij met een passende aanbeveling door alle verwachtingen overzichtelijk in kaart te brengen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Er wordt niet geredeneerd vanuit een standaard oplossing maar naar maatwerksoftware ten gunste van de bestaande bedrijfsprocessen. Daaropvolgend zullen wij u een op maat gemaakt software concept presenteren. Met u wordt de voorgestelde softwareoplossing besproken en bekeken of deze aan de gewenste functionaliteiten en budget voldoet. Wij bepalen gezamenlijk met u de minimale systeemvereisten en eventuele extra functies ter uitbreiding zodat u nooit teveel betaalt. De gespecialiseerde bedrijfssoftware zal uiteindelijk volledig aansluiten op de huidige bedrijfsvoering zonder beperkingen zoals bij standaard applicaties.

Bepalen van de meest geschikte bedrijfssoftware

Na de wensen inventarisatie wordt een uitgebreid voorstel samengesteld met de uiteindelijke oplossing van een applicatie. Daarnaast ontvangt u een gedocumenteerde uitwerking van het nieuwe softwaresysteem in werking. Het voorstel wordt uitvoerig doorgenomen en hierbij worden al uw vragen of aanmerkingen behandeld zodat u op volledige helderheid kunt rekenen. Na ondertekening van het software-concept begint de ontwikkeling van uw technische applicatie. Voorafgaand kan bij voorkeur kennis worden gemaakt met de software ontwikkelaars zodat zij een goede impressie opdoen van uw organisatiestructuur. Gedurende ontwikkelingsfase wordt u regelmatig geïnformeerd over de huidige voortgang.

De softwaremodules zullen stapsgewijs worden geïmplementeerd binnen de organisatie wat zorgt voor een flexibele invoering van het systeem. De bedrijfssoftware zal worden afgestemd naar behoefte waarbij het importeren van de huidige systeemdata tevens zal plaatsvinden. Door afstemming met de projectleiding van het bedrijf zal de training voor de nieuwe softwareapplicatie worden verzorgd. De training dient ervoor om de eindgebruikers en beheerders van de software te instrueren over het gebruik en de functionaliteiten.

 

specialistische bedrijfssoftware consultancy

Oplevering en service

Onze technische software voor bedrijven integreert naadloos in de werkwijzen van uw onderneming en kan indien gewenst achteraf altijd worden uitgebreid met optionele softwarefuncties. Wij waarborgen een robuuste samenwerking met onze partners en staan open voor diens behoeften. Ons doel ligt niet op de verkoop van een softwareoplossing, maar op het vereenvoudigen en verhogen van efficiëntie binnen uw bedrijfsvoering.