C++ / Qt Developer Deventer

De toekomst is geschreven in Qt. – Een moderne gebruikersomgeving die prachtig oogt op ieder soort scherm en perfect presteert op de meeste software platformen. Qt code is geïntegreerd op miljoenen apparaten en applicaties wereldwijd in meer dan 70 industrieën. Als gekwalificeerd C++ en Qt developer ontwikkelen wij innovatieve cross-compatible apps en software voor verschillende platformen die zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. Wij geloven in het creëren van een ultieme ervaring voor de eindgebruikers met het gemak dat uw maatwerk Qt applicaties op alle apparaten optimaal functioneren. Uw verwachtingen maken wij mogelijk. Profiteer van de eindeloze mogelijkheden dankzij ons uitgebreid technologische netwerk en service partners. Van UX conceptontwerp tot Qt hardware implementatie, wij kunnen u adviseren en helpen om de beste beslissingen te nemen tijdens de ontwikkeling van uw gewenste maatwerk software product.

Qt development is onze specialiteit

Qt is een krachtig framework waarmee prachtige user interfaces met geweldige prestaties ontwikkeld worden. Wij kunnen u helpen om optimale resultaten te bereiken met behulp van Qt modules op de best mogelijke manier tijdens een software consult gesprek. Wij maken cross-platform applicatie-ontwikkeling eenvoudig ongeacht de hoeveelheid eindplatformen en besturingssystemen. De aparte implementatie voor verschillende gebruikersapparaten behoort dankzij Qt ontwikkeling tot het verleden.

Uw Qt Developer partner

Ontwerp, ontwikkeling en implementatie van specialistische Qt bedrijfssoftware zorgt voor aanzienlijke kostenreductie, toekomstbestendigdheid en versoepeling van bedrijfsprocessen binnen de organisatie. iD Software Consultancy heeft als gespecialiseerd Qt developer ruime ervaring in het ontwikkelen van moderne maatwerk C++ / Qt toepassingen op basis van uw specificaties en wensen. Qt combineert functionaliteit met productiviteit. Het is een marktleidend #1 gewaardeerd cross-platform ontwikkelaars framework, toegepast door meer dan 800.000 software ontwikkelaars en corporaties wereldwijd. U kunt uw gebruikers verbazen met prachtige gebruikersomgevingen en krachtige prestaties door het ontwikkelen van uw bureaublad en multiscreen-applicaties in Qt code. Ondersteunde platforms zijn onder andere Linux, OS X, Windows, VxWorks, QNX, Android, iOS, BlackBerry, Sailfish OS en anderen. Wij maken het mogelijk of het nu gaat om de ontwikkeling van een mobiele app, desktop applicatie of geïntegreerde apparaten.

 

Qt Developer Deventer

 

Neem direct contact op met onze software consultant voor een adviesgesprek over de mogelijkheden van technische Qt bedrijfsapplicaties op maat. Laat uzelf vrijblijvend persoonlijk of telefonisch op 085 – 876 9063 informeren door de Qt Developer in Deventer over onze dienstverlening in maatwerk software oplossingen.