Kies voor technische software op maat ontwikkeld

In plaats van standaard softwarepakketten kiezen steeds meer organisaties specifiek voor software op maat ontwikkeld om bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Dankzij maatwerksoftware kan uw bedrijf op de lange termijn kosten besparen in tegenstelling tot bij de aanschaf van een standaard softwaresysteem. Een op maat ontwikkeld softwarepakket heeft een hoger rendement aangezien u alleen de daadwerkelijk benodigde software modules laat produceren. Bij standaard systeemapplicaties is vaak het geval dat u te veel betaald voor onnodige functionaliteiten of gebruikerslicenties. Met software op maat kunt u vooraf een budget vaststellen waardoor de kosten kunnen worden beperkt. Een veelvoorkomend misverstand is dat software ontwikkeling op maat meer tijd kost voordat deze geïmplementeerd kan worden. Dit is niet het geval aangezien software modules efficiënter kunnen worden gekoppeld aan bestaande werkprocessen. Hierdoor hoeft niet te worden getest met standaard softwaremodules of deze foutloos aansluiten op de huidige systeeminfrastructuur.

De juiste software op maat voor uw bedrijf

De software ontwikkelaars testen continue uitvoerig of de nieuwe applicatie modules compatibel zijn met de bestaande systemen. Eventuele verbeteringen of aanpassingen aan de technische maatwerk bedrijfssoftware kunnen hierdoor direct worden toegepast. Dit resulteert in een efficiënter testproces en daarmee een korter oplevertermijn alvorens implementatie binnen de organisatie. Het team dat verantwoordelijk is voor de applicatie ontwikkeling kan in geval van nodige ondersteuning rechtstreeks benaderd worden in tegenstelling tot het helpdesk protocol van een algemeen servicecontract bij de meeste software leveranciers. U wordt als klant dus persoonlijk geholpen en niet door een klantenservice medewerker te woord gestaan welke geen direct inzicht heeft in het ontwikkeltraject. Onze dienstverlening verleent ondersteunende service tijdens het gehele traject van de softwareontwikkeling. Slimme software op maat vereenvoudigt uw werkwijze door effectieve datakoppelingen en integreert applicaties met dagelijkse bedrijfsvoering. U bepaalt zelf de functionaliteiten, interface en bespaart op licentiekosten.

 

Software op maat consultant

 

Ons ervaren team van software consultants in Deventer staan klaar om u te voorzien van een technische maatwerksoftware oplossing. Neem contact op met iD Software Consultancy om een afspraak te maken voor de bespreking van uw gebruiksvriendelijke op maat gemaakte software.